organizacija događaja

PRIVATNA VESELJA

Kao što svaka kuća treba dobar temelj, tako i svaki događaj treba dobar plan. Nemojte da upadnete u zamku kao mnogi i da zabavni program svog veselja shvatite olako. Svaki događaj ima segmente na koje je podeljen, a svaki od tih segmenata nosi nove mogućnosti da sebi i svojim gostima priuštite događaj za pamćenje. Tu smo da za Vas projektujemo sve bitne događaje koje imate. Počev od veridbe, momačkih i devojačkih večeri, svadbe, krštenja, rođendana, punoletstva, godišnjica. Sa svim domaćinima pravimo plan koji je prilagođen njihovim željama i snovima. Tako da Vas kod nas čekaju akustični bendovi, bendovi, orkestri, trubači, DJ nastupi, plesne grupe, iznenađenja, specijalni efekti, specijalni nastupi, stand up komičari i mnogi drugi.
Dovoljno je da nas kontaktirate, i da zajedno napravimo najbolje rešenje. Javite nam se i potpuno besplatno preuzmite svoj plan.

PLANIRANJE

Sastanak

Kreiramo optimalan budžet za sve Vaše želje i potrebe.

Idejno rešenje

Stvaramo operativni plan organizacije Vašeg događaja.

Finalno rešenje

Biramo običaje, određujemo tematiku i stil sa kojim se positovećujete.

ORGANIZACIJA

Rezervacija izvođača

Iz široke ponude naših dobavljača, zajedno biramo one koji se uklapaju u budžet i koncept koji smo izradili.

Priprema izvođača u skladu sa programom koji napravimo

Komunikacija sa dobavljačima, organizacija rasporeda dešavanja i praćenje trendove i dorađivanje plana po potrebi uz konsultacije sa Vama.

Snimanje prostora

Pozivanje gostiju, evidentiranje i izrada šeme sedenja, kao i posebnog menija, po potrebi i organizacija smeštaja i prevoza.

REALIZACIJA

Finalni sastanak

Izrada akcionog plana za sam dan događaja i obaveštavanja svih učesnika o njihovim ulogama sa preciznim vremenskim odrednicama.

Izrada protokola

Sastanak sa Vama neposredno pre događaja, sa kompletnim izveštajem o urađenom i radi upućivanja o načinu realizacije na dan dešavanja.

Koordinacija

a dan Vašeg slavlja naša ekipa se trudi da svaki momenat bude kao u bajci i da se kompletan program sprovede bez ikakvih problema.

korporativne proslave

Ne shvatajte olako zabavni i scenski program na Vašim korporativnim događajima. Kontaktirajte nas kako bismo došli do najboljeg idejnog rešenja za Vaš događaj i pripremili odličnu zabavu za sve prisutne, a uz to, predstavite svoju kompaniju u najboljem mogućem svetlu. Ostvarite još čvršće poslovne veze sa svojim partnerima, ili ostvarite nova partnerstva tako što ćete im prirediti veče za pamćenje.

Cilj

Definisanje vrste događaja i cilja njegove organizacije

Idejno rešenje

Predlog projekta u zavisnosti od cilja, Vaših zamisli i budžeta.

Brifing

Sastanak na kome će se predstaviti idejno rešenje, precizirati sve neophodne pojedinosti Vašeg događaja.

Finalno rešenje

Odluka o finalnom rešenju i potpisivanje ugovora ( ikonica potpisivanja ugovora ).

Logistika

Komunikacija sa dobavljačima i njihova priprema u skladu sa dogovorenim planom.

Izrada protokola

Priprema akcionog plana za sam događaj ( ček lista ).

Realizacija

Koordinacija na samom događaju, briga o svim učesnicima i izvođačima.