Naš tim je specijalizoan za organizaciju zabavnog programa na Vašim događajima. Kako onim uživo, tako i online događajima, jedini na svetstkom tržištu. 

ČLANOVI

NIKOLA ARSIĆ

ORGANIZACIJA DOGAĐAJA / PR 

Organizacija najbolje funkcioniše kada je za prisutne neprimetna, a to se postiže isključivno dobrim planom. Što više kreacija, to će Vaš događaj biti spektakularniji. Svaki događaj, uživo ili online, ima svoje segmente koji se moraju predvideti kako bi krajnji rezultat bio što bolji.

Sve ono što zamislite, zajedno ćemo sprovesti u delo. Vaše je samo da se opustite i budete gosti na sopstvenom veselju, jer mi sprovodimo naš zajednički plan!

ŽELJKO ARSIĆ KRNJEVAC

ŠEF ORKESTRA PANORAMA / UREDNIK ZABAVNOG PROGRAMA

Trideset godina i preko dve hiljade odsviranih i organizovanih nastupa, zadovoljni klijenti koji nam se vraćaju govore dovoljno o iskustvu i znanju. Sada, zadovoljstvo je biti prvi sastav koji svojim klijentima dolazi preko interneta direktno u njihove domove.

Bilo da je događaj uživo ili preko interneta, radimo sa istim žarom i trudimo se da ispunimo svaku želju koji naši klijenti imaju. 

STEVAN M. JOVANOVIĆ

ONLINE PROGRAMI / STRIMING PLATFORMA

Dobrodošli u budućnost! Reči su koje govorimo pre svakog našeg online programa. Čast je i privilegija biti deo tima koji je osmislio proizvod jedinstven na svetskom tržištu. Trudimo se da, osim muzike i dobre atmosfere, ljudima sa druge strane ekrana pružimo i vizuelno kvalitetan sadržaj. 

To što nas porede sa najvećim izumiteljima koje je ova zemlja imala, najveća je satisfakcija. Poručite termin i uverite se u to i sami, tokom proslave Vaših bitnih datuma. 

ALEKSANDAR PAUNOVIĆ

SPECIJALNI EFEKTI / TEHNIKA

Privid magije se kreira iskustvom i planom. Magija je u oku posmatrača, a iza kulisa, magija, to sam ja. Sve ono vidite na događaju ili dok pratite preko interneta, sve je deo mog posla. Perfekcionista kada je u pitanju audio i vizuelna postavka bine. 

Svaki događaj je divan, neka Vaš bude jedinstven